Sliten?

Jobbat fler timmar än jag sovit men känner mig inte direkt trött. Det jag gör är att jag fryser dock, har gjort det hela dagen så kanske det är tecken på att jag faktist är trött? Dagen har gått bra iaf, flytit på helt ok. Imorgon är planen att vi ska byta bete på hästarna så och typ inget mer –  skrämmande, men får i vartfall lukta lite häst då.

Tog idag tag i saken att gå till Coop, då dem har apoteksvaror, för att köpa ordentlig hudkräm då min hud praktist taget faller samman, inte blir det bättre av att jag lyckats skrapa upp halva vaden så att den full av gropar, men nu borde det väl bli bättre. Krämen jag köpte är så fet att den står av sig själv, och blir det inte bättre då, ja då vet inte jag.

Förövrigt är jag lite opeppad. Borde svara på ting och tang här och där men lyckas inte med det. Istället har jag pillat på sårskorporna på vaden, samt lekt med hunden, försökt äta mat eller pratat med C. Nu tänkte jag försöka mig på mat igen, men känner ingen direkt lust för att varken tugga eller svälja eller smaka. Kanske det är tecken på trötthet det med?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s