Lördag

Lördag och maj månad är snart slut. Det känns helt sjukt, för att vara ärlig. Det har varit en lång månad på ett sätt men på samma sätt går tiden fort. Det var lite att göra på jobbet idag, och det märks att posten är borta. Ska bli intressant att se hur det blir nu längre fram… Fortsätter det vara så lugnt som det varit är det nästan äckelt.

Fick ordnat lite ting i Molde efter jobbet, egentlig helt oplanerat men skönt det, kort tid tog också, med andra ord kunde det inte ha varit bättre. Det här med att tussa runt i stan är inte riktigt min grej, om det inte är Istanbul då, såklart. I Istanbul är det helt annars, iaf när staden är helt ny för ögat.

Annars sker inte mycket. Hoppas på en ridtur imorgon, kanske få ut lite stress ur kroppen och få lukta häst. Apollo behöver säkert röra på sig med, kan tänka mig att den magen är rätt stor nu. Skulle ju vara fint om han blev av med vinterpälsen som VÄGRAR släppa. Bara det är väl tecken på att det är kallt, och det gör det helt ok att jag fortfarande går med vinterjacka. Var är sommaren?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s