The girl who couldn’t cook


Feta ost och presilja smulat och blandat. Degen innehåller smör, mjöl, salt, eggvita och yoghurt. Alltså ingen jäst.


Penslar med ägg gulan som blev över. Jag hade valmofrön hemma, även om receptet säger sesam.

Ca 20 min i ugnen…

Det blir ca 2 tuggor. Vilket jag tycker är lagom! Poagacan man köper, eller i vartfall den jag alltid köpt, är större men med lika mycket ost som jag har i mina. Love it! Recpetet är det jag delade i inlägget under.

Annonser

3 thoughts on “The girl who couldn’t cook

  1. Hihi, jästfria pogaca brukar jag också laga ganska ofta! Receptet är nästan likadant som ditt, men jag brukar inte ha i äggvita och istället för smör använder jag olja. Gott och enkelt! 🙂 Så kan man ju praktiskt taget ha vad som helst som fyllning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s