Lördag

Lördag, jobbhelg och det betyder stress. Pressen på jobbet är äckligt mycket just nu, post i butik må vara en gåv till kunderna men just nu i jultider är det nästan en förbannelse för oss anställda. Igår kom 5 kontainers med packer och det är stappfullt i alla hyller. Imorgon är sista dag att sända något för att garantera att det kommer fram före jul så nästa vecka kommer det att komma ännu mer packer. Så, vare sig ni bor i Sverige eller Norge – HÄMTA UT er packer så fort som möjligt! Ta med kollinummer eller om ni får en kod, or go home to get it!

Haft en superstart på morgonen med frukost tillsammans med Linnea och Stian + kidsen. Lite kan göra så mycket och lite kos med Lilly och Alexandra är det där lilla extra i vardagen. Alexandra fyller 2 imorgon, det lilla trollet som satt på golvet inne i lägenheten när vi kom hit för att se på den första gången, klädd i rosa från topp till tå. Cihans kommentar ”That’s a very pink baby”. The very pink baby pratar och tar på sig sina skor idag, viskar lite försiktigt och äter nugatti med hel ansiktet, inte minst är hon polare med Brumle ♥

Dags att göra sig klar för jobb. Sista inspurt på jobb före jul och lite semester. Så börjar det. Ett nytt liv – en ny bok, med massor av blanka sidor. Vi har så mycket att göra, att uppleva. Det är vår tid nu. Tid för oss – utan att vara separarde av 4000 km.

Annonser

One thought on “Lördag

  1. Kul för er att ni äntligen kan få ett liv. Det är ni värda efter all tid. Ni är så fina tillsammans ock din pojkvän verkar så äkta haha!!! Ha det gott:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s